Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

До уваги жителів міста Скалат

Оголошення
11.07.2019

Скалатська міська Рада  повідомляє власників та користувачів земельних ділянок про необхідність сплати земельного податку та податку на  нерухоме майно відмінне від земельного податку за 2019 рік. ,  відповідно до Податкового кодексу України (далі - Кодекс), плата за землю – це обов'язковий платіжу складі податку на майно, який справляється у формі земельного податку та орендної плати за земельні ділянки державної і комунальної власності. Підставою для нарахування плати за землю є дані державного земельного кадастру.

      Фізичні особи – громадяни сплачують податок впродовж 60 днів з дня вручення податкового повідомлення-рішення відповідно до пункту 287.5 статті 287 та підпункту 288 розділу ХІІІ Податкового кодексу України,після чого будуть нараховуватись штрафні санкції.

Для отримання податкового повідомлення - рішення про нарахування земельного податку звертатися в Скалатську міську раду.

 

                                                                                                                                        СКАЛАТСЬКА МІСЬКА РАДА.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше