Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Збережіть природу – не спалюйте суху траву й сміття!

Оголошення
08.07.2020

Закликаємо людей дотримуватися на природі правил пожежної безпеки й не допускати загорань в екосистемах. У лісах і парках багаття слід розкладати тільки на спеціально відведених ділянках, ні в якому разі не залишати його без нагляду й обов’язково гасити перед поверненням додому. Якщо ви розпалюєте вогнище у себе на подвір’ї, робити це треба у безвітряну погоду на відстані мінімум 15 м від будівель і споруд.

Нагадаємо і про те, що відповідно до статті 77-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення, випалювання стерні, лугів, пасовищ, ділянок із степовою, водно-болотною та іншою природною рослинністю, а також опалого листя у парках, інших зелених насадженнях та газонах у населених пунктах без дозволу органів державного контролю у галузі охорони навколишнього середовища або порушення умов такого дозволу – тягне за собою адміністративну відповідальність. Порушникові загрожує накладення штрафу на громадян від десяти до двадцяти неоподатковуваних мінімумів і на посадових осіб – від п’ятдесяти до сімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше