Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Запрацювала “гаряча лінія” для осіб, які постраждали від домашнього насильства.

Оголошення
14.02.2020

Сервіс цілодобово доступний за номером 15-47. Дзвінки є безкоштовними зі стаціонарних та мобільних телефонів, анонімними та конфіденційними.

За інформацією Міністерства соціальної політики, оператор кол-центру не просто фіксує звернення чи переадресовує його до відповідних компетентних відомств, а й в онлайн-режимі може надавати психологічну допомогу потерпілим від насильства.

На “гарячій лінії”:                    
- надаються інформаційні, психологічні та юридичні консультації чоловікам та жінкам, які постраждали від домашнього насильства, насильства за ознакою статі, насильства стосовно дітей, або з питань загрози вчинення такого насильства;
- надається психологічна допомога потерпілим від домашнього насильства жінкам, чоловікам, дітям.

Тобто у разі потреби людина отримає практичну інформацію, що робити і куди звертатись при виявленні загрози чи проблеми.

Лінія працює у тестовому режимі та є результатом спільної роботи різних міністерств і відомств.

 

Також особи, які потерпіли від домашнього насильства можуть звернутись до Підволочиського бюро правової допомоги за консультаціями за адресою: смт.Підволочиськ, вул..Д.Галицького, 80 (І поверх), тел.-факс.. (03543) 2-10-19.

А також за єдиним номером системи безоплатної правової допомоги в Україні 0 800 213 103 .

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше