Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

За нелегальний продаж цигарок притягнули до відповідальності

Новина
28.05.2021

Нещодавно до працівників відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Тернопільській області надійшла інформація з соцмережі Фейсбук щодо нелегального продажу сигарет. Продаж здійснювався громадянином, не зареєстрованим як суб’єкт господарської діяльності.

Для перевірки даної інформації працівники відділу зробили замовлення на купівлю 200 одиниць даної продукції. Після проведеної операції продаж-купівля фахівці ГУ ДПС в області повідомили чергову частину одного з районних відділень поліції. Відповідно працівники поліції склали на реалізатора тютюнових виробів протокол про адміністративне порушення, передбачене ч. 1 ст. 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення, та вилучили дані немарковані вироби.

Головне управління ДПС у Тернопільській області наголошує, що за нелегальну реалізацію підакцизних товарів, за торгівлю ними без ліцензії та без наявності касових апаратів передбачена відповідальність.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше