Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулося засідання виконавчого комітету

Гарячі новини
10.12.2020

9 грудня о 10:00 відбулося засідання виконавчого комітету.

На якому було розглянуто, схвалено і направлено на розгляд сесії Скалатської міської ради восьмого скликання такі програми:

  1. Попередження надзвичайних ситуацій, реагування на них та забезпечення пожежної і техногенної безпеки на об'єктах різних форм власності на території Скалатської міської ради на 2021-2025 роки.

  2. Впорядкування безоплатного і пільгового відпуску лікарських засобів за рецептами лікарів у разі амбулаторного лікування окремих груп населення та за певними категоріями захворювань та порядок забезпечення осіб з інвалідністю і дітей з інвалідністю технічними та іншими засобами на 2021 рік.

  3. Стимулювання громадян району, направлених Тернопільським ОМВК для проходження військової служби за контрактом у Збройні сили України в 2021 році.

  4. Забезпечення пільговим зубопротезуванням учасників АТО на 2021 рік.

  5. Соціального захисту окремих категорій населення на 2021 рік на території Скалатської ОТГ.

  6. Оздоровлення та відпочинку дітей на території Скалатської ОТГ на 2021 рік.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше