Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулося засідання оперативного штабу з організації профілактичних та протиепідемічних заходів щодо запобігання занесенню та поширенню коронавірусної інфекції на території Скалатської ОТГ.

Гарячі новини
01.04.2021

31 березня о 14:00 год. відбулося засідання оперативного штабу з організації профілактичних та протиепідемічних заходів щодо запобігання занесенню та поширенню коронавірусної інфекції на території Скалатської ОТГ.

Присутні члени оперативного штабу:

Голова штабу:Савончак П.В. – голова Скалатської міської ради;

Заступник штабу:Мартинюк Б.Ф.- Зав.ВОССкалатської міської ради

Секретар штабу:Савончак Г.Б. – керівник економічного відділу  Скалатської міської ради;

Інші члени оперативного штабу:

Магмет С.М. – секретар Скалатської міської ради;

Добенька Т.П. – керівник відділу освіти Скалатської міської ради;

Максимович Б.І. – директор КНП «Скалатська КРЛ»;

Дацків Г.Б. – керівник фінансового відділу Скалатської міської ради;

Савончак Г.Б. – керівник економічного відділу Скалатської міської ради;

Журавель Г.Б. – керівник ЦНАП Скалатської міської ради;

Лесів В.О. – директор Скалатського ДЮСШ «Колос»;

Маліцький О.С. – керівник відділу культури, туризму та культурної спадщини Скалатської міської ради;

Крамаренко Л.І. – директор КЗ Терцентр;

Левицька М.В.- керуюча справами (секретар) виконавчого комітету;зх

За присутності:  - Дорожинської  М.В., завідуючу Скалатською амбулаторією ЗПСМ.

Запрошені:ТесляЄ.Є- заступник начальника відділення поліції№5(смт.Підволочиськ) Тернопільське РУП ГУНП в тернопільській області .

ВИРІШИЛИ:

  1. Інформацію про стан епідемічної ситуації, спричиненої гострою респіраторною хворобою COVID-19 на території Скалатської міської ради ОТГ взяти до відома.
  2. Голові Скалатської міської (Савончак Петро) забезпечити виконання заходівзапобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19 та дотримання протиепідемічних заходів, визначених постановою Кабінету Міністрів України від 20 травня 2020 р. № 392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (із змінами), стосовно:
  •          заборони проведення масових заходів (культурних, розважальних, спортивних, соціальних, релігійних, рекламних та інших) на відкритому повітрі за участю більше ніж одна особа на 5 кв. метрів площі в будівлі або на території. Організатори заходів відповідальні за дотримання безпечної дистанції у 1,5 метра між присутніми;
  •          роботи закладів фізичної культури і спорту, спортивних залів, фітнес-центрів відповідно до вимог постанови Головного державного санітарного лікаря України від 03.07.2020 № 40 «Про внесення змін до Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів в деяких закладахфізичної культури та спорту на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби COVID-19»;
  •           проводитироз’яснювальну роботу серед населення, у тому числі в засобах масової інформації, щодо важливості дотримання населенням протиепідемічних заходів під час погіршення епідемічної ситуації.

3.                  Керівнику відділу освіти Скалатської міської ради (Тетяна Добенька):

  • перевести по школах навчання на 10 днів на дистанційне навчання з 1.04.2021-12.04.2021рр.
  • ДНЗ працюють з дотриманням усіх карантинних заходів.

4.                  Керівнику відділу відділу культури, туризму та культурної спадщини Скалатської міської ради ( Маліцький О.С.);

  • СкалатськаДМШ дозволити  індивідуальні заняття по спеціальності,  групові перевести на   дистанційне навчання.

5.                  Директору КНП «Скалатська КРЛ» (Максимович Б.І.);

  • припинити тимчасово  проведення профілактичних медичних оглядів.

6                   Суб’єктам господарювання які провадять діяльність оптова та роздрібна торгівля , продовольчі,не продовольчі товари, торгівля на ринках, дотримуватися правил постанови КМУ №1236, та МОЗ України постанова №17 від 9.05.2020р. , постанови №34 від 6.06.2020р.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше