Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулася щорічна виставка-конкурс «Замість ялинки зимовий букет»

Гарячі новини
11.12.2020

10 грудня відбулася щорічна виставка-конкурс «Замість ялинки зимовий букет», організатором якої є працівники Скалатського будинку школярів. У заході брали участь учнівські колективи закладів освіти Скалатської ОТГ.

Метою та завданням конкурсу є: виховання екологічної культури та пропаганда бережного ставлення до природи; розвиток творчої ініціативи та пізнавальної діяльності школярів; формування практичних вмінь та навичок у виготовленні новорічно-різдвяної атрибутики.

На виставці передбачено роботи за трьома номінаціями: новорічна композиція «Різдвяна казка»; галицькі сувеніри та різдвяна атрибутика; «Дідух – різдвяний дух».

Родзинкою цьогорічного конкурсу є місце проведення, адже за ініціативи працівників Скалатського будинку школярів вперше виставка проходить у приміщенні Скалатської міської ради, щоб дати можливість громадськості ознайомитись із творчим доробком юних таланів, а також створити новорічний настрій у непростих умовах сьогодення.

Цікавим також є те, що виставка проходила перед третім пленарним засіданням сесії Скалатської міської ради восьмого скликання. Їй передувала концертна програма до дня місцевого самоврядування, яку спільно підготували працівники Скалатського будинку школярів, Скалатської дитячої музичної школи та відділу культури Скалатської міської ради. У святковому привітанні брали участь: директор Скалатського комунального будинку школярів Бабійчук О.Я.; заслужений працівник культури України Гуцалюк Р.П.; керівник зразкового вокального ансамблю «Росинка» Скалатського БШ, викладач музичної школи Свистільник Т.Я.; Зразковий театр танцю «Фортуна» Скалатського БШ, керівник Мар’яна Пак; Лауреат Міжнародних та Всеукраїнських конкурсів і фестивалів Вікторія Савончак; Лауреат Міжнародних та Всеукраїнських конкурсів і фестивалів, вихованець Скалатського БШ Олексій Бабійчук; володар Гран-Прі, Лауреат Міжнародних та Всеукраїнських конкурсів і фестивалів, вихованка Скалатського БШ, учениця Скалатської ДМШ Христина Попик.

Переможці ІІ етапу виставки-конкурсу представлятимуть заклади освіти нашої громади на обласній виставці-конкурсі в екологічному центрі для учнів та молоді 17 грудня 2020 року.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше