Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Увага дослідження на захворювання ВРХ в с. Поплави, с. Полупанівка, с.Старий Скалат!

Оголошення
19.06.2020

Шановні жителі сіл Полупанівка, Старий Скалат, Поплави повідомляємо про те, що  дослідження  ВРХ відбудеться за наступним графіком:

22 червня в с. Полупанівка будуть проводитись дослідження ВРХ на лейкоз,бруцельоз,лептоспіроз та туберкольоз. Вартість послуги 60 гривень з однієї голови. Виводка буде проводитись о 6:30 год., біля молокозбирального пункту Рибак А. та біля автобусної зупинки с. Полупанівка( свята гора)

24  червня в с. Поплави будуть проводитись дослідження ВРХ на лейкоз,бруцельоз,лептоспіроз та туберкольоз. Вартість послуги 60 гривень з однієї голови. Виводка буде проводитись о 6:30 год. біля молокозбирального пункту с.Поплави.

26 червня в с. Старий Скалат будуть проводитись дослідження ВРХ на лейкоз,бруцельоз,лептоспіроз та туберкольоз. Вартість послуги 60 гривень з однієї голови. Виводка буде проводитись о 6:30 год. біля костелу( автозаправки) с.Старий Скалат,  автобусної зупинки( млина)

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше