Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У с. Новосілка відбулися громадські слухання з обговорення кандидатур на посаду старости Новосілківського старостинського округу

Новина
09.12.2020

4 грудня о 15:00 відбулися громадські слухання з обговорення кандидатур на посаду старости Новосілківського старостинського округу, на яких були присутні 23 учасники.

Головує на громадських слуханнях : Міський голова Савончак П. В. Секретарем громадських слухань призначити Солдак М.І. та обрати лічильну комісію в складі 3 чоловік, а саме: Морозова Н. Г., Мота О. В., Серафін Л. П.

Хрущ А. С.  - житель с. Новосілка висунув свою кандидатуру на посаду старости Новосілківського старостинського округу, Качор В. П. - депутат Скалатської міської ради підтрисмав кандидатуру  Хруща А.С. 

Голосували: «за» - 22

         «проти» - 0

         «утримались» - 1

Після цього обговорювали соціально-економічний розвиток села.

Виступили:

Хрущ А. С.  Висунути на найближчу сесію пропозицію від жителів села Новосілка про розприділення податкових надходжень від кожного села в пропорційних відношеннях. Село яке сплачує більше податку, має отримувати на свій розвиток та інфраструктуру, відповідно більше. В такий спосіб розприділення бюджету буде стимулом для тих сіл з яких мало сплачується податку! Кожний населений пункт має претендувати на своє, а не жити за рахунок інших.

Паляниця М. П. Запропонувала Скалатській міській раді звернутися у всі відповідні інстанції та служби із запитом щодо правомірності та доцільності обрізання дерев (порода ясен, близько 90-100 років) на ділянці дороги Т- 20-19 (М-12),на ділянці між  с. Новосілка. м. Скалатом.

Шмагай С. М. Порушила питання про розвиток інфраструктури та добробуту в с. Новосілка, зокрема довгобуду Новосілківської ЗОШ.

Серафін Л. П. Питання соціальної угоди. Запропонувала підписати трьохсторонню соціальну угоду між ТОВ «Кар’єр Новосілка», Скалатською міською радою та ГО «Пазина» (громада села Новосілка) за 2019 рік на тих умовах, які запропоновані, тільки виключити пункти  що  стосується безперешкодного проїзду автотранспорту ТОВ «Кар’єр Новосілка», як орендованого так і власного, по дорогах що проходять в межах села с. Новосілка (житлової зони). Оскільки ТОВ «Кар’єр Новосілка» безперешкодно здійснює свою діяльність на протязі 2019 року.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше