Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У с. Колодіївка відбулися громадські слухання з обговорення кандидатур на посаду старости Колодіївського старостинського округу

Новина
12.01.2021

29 грудня у с. Колодіївка відбулися громадські слухання з обговорення кандидатур на посаду старости Колодіївського старостинського округу, на якихбули присутні 208 учасників.

Головує на громадських слуханнях : міський голова Савончак П.В. Секретарем громадських слухань призначили Смакулу Г.Є. та обрали лічильну комісію в складі 4 чоловік, а саме: Снігур Б.С., Медвідь Л.М., Жук Т.Р., Кулеші Г.І.

Міський голова Савончак П.В. повідомив присутніх про те, що в Скалатську міську раду поступило 2 заяви від кандидатів на посаду старости Колодіївського старостинського округу: Сень О.М. та Драпінського В.О.

Виступила Буката Л.М., яка запропонувала кандидатуру Барановської М.М. на посаду старости Колодіївського старостинського округу.

Кожному кандидатові на посаду дали слово, для оприлюднення свого бачення розвитку старостинського округу.

Після чого відбулося голосування підчас якого лічильною комісією було підраховано голоси:

  • за Барановську М.М.- 108 чол.
  • за Сень О.М. - 71 чол.
  • за Драпінського В.О. - 11 чол.

Після цього обговорювали соціально-економічний розвиток села.

Виступив міський голова Савончак П.В., який підняв питання про благоустрій сіл Колодіївка та Панасівка, а також про вивіз сміття на території старостинського округу. Вирішили, що люди повинні бути повідомлені про те, коли машина, яка збирає сміття буде на тій чи іншій вулиці.

Виступила Смакула Г.Є, яка внесла пропозицію про те, щоб депутати Скалатської міської ради звернулись до Верховної Ради України з проханням про внесення змін до Закону України про вибори до органів місцевого самоврядування. Щоб вибори депутатів до місцевих рад були не за партійними списками. Бо виходить, що самих кандидатів в депутати більше, ніж тих, хто б мав за них голосувати, а також часто трапляється так, що старостинський округ не має представникав місцевій раді.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше