Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Скалатська комунальна районна лікарня проводить конкурс на оренду частини нежитлового приміщення

Оголошення
23.08.2019

Скалатська комунальна районна лікарня проводить конкурс на оренду частини нежитлового приміщення

Відповідно до рішення Скалатської міської ради від 20.06.2019року №1910 «Про надання дозволу на проведення конкурсу для передачі в оренду частини нежитлового приміщення для надання перукарських послуг» Скалатська комунальна районна лікарня проводить конкурс на право оренди нежитлового приміщення.

Місце знаходження об’єкта оренди: 47851, Тернопільська обл., Підволочиський р-н., м. Скала вул. Л. Курбаса 34, в будівлі жіночої консультації  Скалатськуої КРЛ площею 26,1 м.кв. (в тому числі коридор спільного користуванняплощею 4,6 м.кв.).

Конкурсну документацію слід подавати у Скалатську комунальну району лікарню. Документи приймаються до  3 вересня 2019 року включно за адресою: м.Скалат  вул., Л. Курбаса 34.

Конкурс відбудеться6вересня 2019 року о 15год. В приміщенні Скалатської міської ради в залі засідань.

Телефон для довідок 3-14-82.

 

Головний лікар Скалатської КРЛ                                                       Б.І. Максимович

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше