Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Шановні жителі Скалатської ТГ!

Оголошення
01.11.2021

Просимо вас взяти участь в доброчинній акції «Навчаймось граючись» (в тому числі і до Дня Святого Миколая), покликаної допомогти в навчальному процесі вихованцям Бережанської обласної комунальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів з поглибленим вивчення трудового навчання, Заліщицької обласної комунальної спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІ ступенів для дітей з вадами фізичного або розумового розвитку, Новосільського обласного спеціального навчально-виховного комплексу, Гримайлівської санаторної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради. Дану доброчинну акцію організовує громадська організація «Братерство сиріт України», що допомагає дітям, які залишились без батьківського тепла та опіки.

В рамках вище вказаного проекту буде закуплено товари для навчання дітей в ігровій формі для психічного та фізичного розвитку, використовуючи сучасні та традиційні методики арт-терапії. Це дозволить вихованцям інтернатів позбутися своїх комплексів та психологічних бар’єрів, відчути себе більш затребуваними та адаптованими членами суспільства.

 

Пожертви і благодійні внески просимо перераховувати на розрахунковий рахунок:

UA483253650000002600701860042

Отримувач: ГО «БратерствосирітУкраїни»

ПАТ «Кредобанк» в м.Тернопіль

МФО банку 325365

ЄДРПОУ отримувача 41097761

Або на картку в Монобанк:

4441 1144 6443 5344

З будь-яких питань, повязаних із діяльністю ГО «БратерствосирітУкраїни», звертатись до її голови Українця Ігоря Миколайовича за номером телефону +380989282848.

Більш детальна інформація: www.bsu.org.ua

Просимо вас у скрутний та важкий час підтримати добру справу!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше