Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Шановні жителі Скалатської ОТГ .

Оголошення
02.07.2020

Просимо вас 3 липня 2020 року долучитися до участі у Міжнародному дні відмови від поліетиленових пакетів (InternationalPlasticBag-FreeDay) та на один день відмовитися від використання поліетилену.

     Даний захід спрямований на привернення уваги суспільства до проблеми надмірного споживання одноразових пластикових виробів і, як наслідок, непоправного забруднення пластиковими відходами усієї планети, а також на популяризацію доступних екологічних рішень на заміну поліетилену.

     За даними ООН, щороку у світі використовують 5 трильйонів поліетиленових торбинок, лише до океану потрапляє 8 мільйонів тонн пластикової тари, в тому числі, й пакетів. Також, їх розносить вітер по вулицях, полях, лісах та водних об’єктах. Вони зберігаються досить тривалий час і не піддаються біологічному розкладанню. Таким чином, утворюють стійке забруднення довкілля.

Нагадаємо, за різними підрахунками для розпаду одного пакету потрібно 100 років. При цьому в середньому людина використовує його лише 20 хвилин.

Збережемо свою планету разом!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше