Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Роботодавцям Підволочищини служба зайнятості виплачує допомогу по частковому безробіттю

Новина
12.05.2020

Допомогу по частковому безробіттю можуть отримати представники малого та середнього бізнесу, які зупинили або ж скоротили діяльність через карантин; сплачували єдиний внесок (ЄВ) за найманих працівників упродовж 6 місяців, які передують даті зупинення чи скорочення діяльності і не припинили трудових відносин з ними на момент звернення до служби зайнятості.

           Аби отримати цю допомогу, потрібно впродовж 30 днів з моменту зупинки чи скорочення діяльності звернутися до центру зайнятості за місцем сплати ЄВ; подати необхідні документи в один із зручних для Вас способів: оригінали - через скриньку для кореспонденції в ЦЗ чи поштою, або (сканкопії) - на email.

           Упродовж трьох робочих днів Тернопільський обласний центр зайнятості перевіряє документи та ухвалює рішення щодо надання допомоги. Якщо рішення позитивне – є ще три робочих дні, аби укласти відповідний договір з центром зайнятості.

 

           «Роботодавці будуть подавати конкретно по кожному місяцю списки, працівників, які були в стані часткового безробіття і скільки коштів ми повинні перерахувати“, – розповіла директорка Підволочиської районної філії Тернопільського обласного центру зайнятості Ірина Левицька.

            Уся інформація на сайті Державного центру зайнятості у розділі «Роботодавцям» - https://is.gd/sCGoBM<https://is.gd/sCGoBM>.

            Деталі – за телефоном «гарячої» лінії в Тернопільському обласному центрі зайнятості – (0352) 23-49-82 та контактним телефоном з питань надання послуг роботодавцям у Підволочиській райфілії ОЦЗ – (03543) 2-11-43.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше