Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Оприлюднення проекту регуляторного акта.

Оголошення
19.03.2020

Проект регуляторного акта-рішення Скалатської міської ради «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Скалатської міської ради на 2021 рік».

Розробник проекту- фінансовий відділ Скалатської міської ради.

Мета проекту- встановлення на території Скалатської міської ради місцевих податків і зборів у відповідності з останньою редакцією Податкового кодексу України та з урахуваннямвимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності від 11.09.2003р.№1160-IV.

Термін прийняття і зауважень і пропозицій до проекту даного рішення становить 30 календарних днів з дати оприлюднення на офіційному веб-сайті міської ради https://skalatmr.gov.ua в розділі Документи.

Пропозиції та зауваження приймаються розробником проекту в письмовій формі за поштовою адресою:47851, вул. Грушевського,2, м. Скалат, Підволочиський район, Тернопільська область, та на електронну адресу фінансового  відділу Скалатської міської ради finance@skalatmr.gov.ua

Телефон для довідок: (03543)3-16-07

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше