Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Про застосування засобів захисту рослин

Оголошення
26.04.2022

З метоюдотримання відповідальності та відкритості перед місцевими жителями та виконання положень нормативно-правових документів, що регулюють використання пестицидів у сільськогосподарській діяльності, компанія «КонтіненталФармерз Груп» інформує Вас про проведення технологічних операцій з обприскування сільськогосподарських культур на своїх полях згідно з наступним графіком:

Графік оприскування

Для СМС-інформування рекомендуємо зареєструватись на «Карті Бджоляра» - http://honey.cfg.com.ua/

ВАЖЛИВО: Компанія в якості засобів захисту рослин використовує лише зареєстровані препарати, дозволені на території України, у нормах та за умов, які діють згідно чинного законодавства, зокрема – згідно ст. 21 ЗУ «Про захист рослин», ст. 11 ЗУ «Про пестициди і агрохімікати» та ст. 30, 37-40 ЗУ «Про бджільництво».

У випадку виникнення несприятливих погодних умов вказані дати можуть бути перенесені на найближчий можливий термін проведення технологічних операцій, про що Вас буде додатково проінформовано.

Згідно «Інструкції з профілактики та встановлення факту отруєння бджіл засобами захисту рослин», затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України №338 від 19.02.2021 року,просимо Вас довести зміст цього повідомлення до відома власників пасік шляхом його опублікування на офіційній інтернет-сторінці органу місцевого самоврядування або в засобах масової інформації місцевого рівня або оголошенням завчасного повідомлення по радіо та/або телебаченню місцевого рівня, а також шляхом його надсилання особистим повідомленням на телефон чи на електронну адресу, зазначеної під час реєстрації або кочівлі пасіки.

З повагою,«КонтіненталФармерз Груп»

Гаряча лінія 0 800 508 805

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше