Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Повідомлення про встановлення транспортного податку

Оголошення
15.03.2019

Оприлюднення регуляторного акту — проекту рішення сесії Скалатської міської ради Підволочиського району Тернопільської області “Про встановлення транспортного податку на території Скалатської міської ради Підволочиського району Тернопільської області на 2020 рік”

    Проект даного рішення розроблено відповідно до  Конституції України, Податкового кодексу України, Відповідно до статей 9, 13  Закону України “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”, Постанови Кабінету Міністрів України № 1151 від 16.12.2015 року “Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2004 р. № 308”, Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” та з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, Скалатська міська рада повідомляє про оприлюднення проекту регуляторного акта – рішення  Скалатської міської ради “Про встановлення транспортного податку на території Скалатської міської ради Підволочиського району Тернопільської області на 2020 рік”

 Проект регуляторного акту визначає ставки податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на 2020 рік на території Скалатської міської ради.

 Інформація про оприлюднення даного проекту регуляторного акта, проект регуляторного акта з додатками, відповідним аналізом регуляторного впливу  розміщено в мережі Інтернет на офіційній сторінці  Скалатської міської ради  skalatmr.gov.ua  у розділі "Документи" та за допомогою фільтру увімкнути тег  "Регуляторна політика".

      Зауваження і пропозиції приймаються протягом одного місяця з дня оприлюднення проекту регуляторного акту та відповідного аналізу регуляторного впливу.

        Зауваження та пропозиції надсилати  за адресою: 47851, вул. Грушевського,2, м.Скалат, Підволочиський район, Тернопільська область, фінансовий відділ Скалатської міської ради у письмовому вигляді або електронною поштою.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше