Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Підволочищина: топ-10 вакансій і зарплат.

Пресрелізи
07.08.2020

За сім місяців 2020 року через Підволочиську районну філію Тернопільського обласного центру зайнятості 194 роботодавці шукали працівників на 794 вакансії. Серед них 5,4 % - із заробітною платою вищою від середньої по області.

Так, зарплату у 18,5 тис. грн. пропонували головному інженеру, 12 тис. грн. – начальнику цеху та електрогазозварнику, 9 тис. грн. - головному механіку, 8 тис. грн.- трактористу.

Також майже 8 тис. грн. на місяць пропонували головному бухгалтеру,  7 тис. грн.- слюсарю з ремонту колісних транспортних засобів, електромеханіку та  продавцю-консультанту, та майже 6 тис. грн.  монтувальнику шин і оператору комп'ютерного набору.

За видами економічної діяльності роботодавці найбільше потребували працівників у торгівлі та у сільському господарстві.

На сьогодні  роботодавці мають потребу у:  продавцях, касирах торговельного залу, електрогазозварниках, електромонтерах з ремонту та обслуговування електроустаткування, бухгалтерах, слюсарях з ремонту колісних транспортних засобів та монтувальниках шин.

Також постійною залишається потреба у пекарях та формувальниках тіста.

Середній розмір заробітної плати у вакансіях на 1 серпня 2020 року становив 5493 грн.

 

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше