Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Лікарі та медичний персонал завжди потрібні як у системі державної медицини, так і в приватних клініках, особливо у теперішній час пандемії.

Пресрелізи
26.02.2021

За станом на 17.02.2021 роботодавці, які працюють у сфері медицини Підволочищини, мають 6 вакансій. Їм потрібні лікарі: дерматовенеролог, психіатр,а також медсестри (медбрати). І ще роботодавці шукаютьфармацевта та провізора. Інформаціюю про місця праці можна отримати у Підволочиській районній філіїТернопільського ОЦЗ. Роботодавці готові платити орієнтовно 6000 грн зарплати на місяць.

Якщо у Вас немає відповідної освіти, за спрямуванням служби зайнятості професію молодшої медичної сестри з догляду за хворими можна здобути в Заліщицькому вищому професійному училищі, Івано-Франківському та Рівненському центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Термін навчання 3 місяці. Після його завершення слухачі отримують свідоцтво державного взірця. Фінансування витрат на навчання, проживання, медичний огляд та проїзд безробітних здійснюється за рахунок Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Також, деякі категорії громадян можуть отримати безкоштовний ваучер для підготовки, підвищення кваліфікації за спеціальностями «Медицина», «Медична психологія», «Медсестринство».

Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією зверніться до Підволочиської районної філії Тернопільського обласного центру зайнятості вул. Зелена, 4 “в”, смт. Підволочиськ, Тернопільська обл., 47800, тел./факс: (03543) 2-11-43, Е-mall: pidvo_tr@dcz.gov.ua

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше