Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Історія успіху: Отримання нових знань та сертифікату міжнародного зразка!

Пресрелізи
07.08.2020

         Безробітна із смт. Підволочиськ Ольга Гузій успішно завершила навчання на освітній платформі Coursera та отримали сертифікати міжнародного зразка.

         Після онлайн-консультації з фахівцем Підволочиської районної філії Тернопільського обласного центру зайнятості вона отримали безкоштовний доступ для реєстрації на платформі Coursera https://www.coursera.org/. та обрала курс: «Chines for Beginners» тобто «Китайська для початківців».

      «Цей чудовий і захоплюючий курс показав мені, що вивчати китайську не так вже й важко. Кваліфікований викладач, гарно і доступно складена програма цікаві заняття і багато нового заохочує мене і далі вивчати іноземні мови» - розповідає Ольга.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше