Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Навчання з пожежної безпеки

Новина
07.06.2021

Інформація про навчання з пожежної безпеки для керівників сільськогосподарських підприємств та фермерських господарств.

На виконання листа Навчально – методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Тернопільської області від 02 червня 2021 року № 1-01/400 департамент агропромислового розвитку облдержадміністрації просить дану інформацію довести до відома керівників сільськогосподарських підприємств та фермерських господарств.

 Відповідно до Кодексу цивільного захисту України, Постанови Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 особи, що залучаються підприємствами, установами та організаціями (в тому числі на умовах договору) до проведення інструктажів, навчання і перевірки знань з питань цивільного захисту, пожежної та техногенної безпеки, зобов’язані пройти спеціальну підготовку на територіальних курсах, у навчально – методичних центрах цивільного захисту та безпеки життєдіяльності відповідно до вимог типового положення про них. Допуск до роботи осіб, які не пройшли навчання, інструктаж і перевірку знань з питань пожежної безпеки забороняється. Органи державного нагляду та контролю за пожежною безпекою, у своїх перевірках звертають увагу за періодичність проходження таких навчань і наявністю відповідних посвідчень.

 Навчання з питань пожежної безпеки можна пройти в Навчально – методичному центрі цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Тернопільської області за адресою: м. Тернопіль, вул. Котляревського, 22 А, тел. (097)855-58-83 та навчання з питань цивільного захисту (техногенної безпеки) за адресою: м. Тернопіль, вул. Р. Барвінських, 10, тел. (066)401-17-51. Окрім того, Центр надає консультаційно – методичну допомогу в розробці документації з пожежної безпеки (інструкції про заходи пожежної безпеки, план (схема) евакуації людей на випадок пожежі), з цивільного захисту (інструкції дій персоналу суб’єкта господарювання у разі загрози або виникнення надзвичайних ситуацій), а також інформаційних плакатів, листівок з безпеки життєдіяльності.

Скалатська міська рада.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше