Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Увага діє соціальний проєкт для людей з інвалідністю "Ти можеш усе! Можливості безмежні".

Новина
21.02.2020

Міністерство соціальної політики разом із Громадською організацією "Прометеус" та Асоціацією "Інформаційні технології України" презентували соціальний проєкт "Ти можеш усе! Можливості безмежні".Проєкт створенний для підвищення якості навчання людей з інвалідністю і сприяння у подальшому їх працевлаштування в ІТ- компанії.

Усім бажаючим особам з інвалідністю навчатись безоплатно на онлайн курсах та по закінченню навчання прийняти участь у конкурсах на вакантні посади в провідних ІТ- компаніях України. Проєкт триватиме наступні півроку у кілька етапів. Реєстрація охочих взяти участь у проєктів відбуватиметься з 5 лютого 2020 року. Під час реєстрації учасники мають обрати два обов'язкові курси і, за власним бажанням, декілька додаткових курсів. Навчання розпочнеться з 5 березня 2020 року і триватиме 14 тижнів, ще тиждень - на складання тестів і отримання сертифікатів, а далі - конкурси на вакантні посади.

Ознайомитись з проектом за посиланням https://education.msp.gov.ua/

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше