Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Проводиться Міжнародний будівельний конкурс!

Новина
18.11.2019

Поточний IV випуск Міжнародного конкурсу будівельних споруд "Європейська нагорода" проходить під надзвичайно важливим патронатом Міністерства розвитку громад та територій України. Наша ініціатива є частиною діяльності Міністерства, тобто підвищення конкурентоспроможності регіонів України, розроблення регіональної політики та просування діяльності органів місцевого самоврядування та підприємництва українських інвесторів, підрядників та архітекторів.  Конкурс «Європейська нагорода» у своїй основній меті представляє та просуває подані нові та модернізовані об'єкти на європейській арені, оцінює їх та нагороджує найкращі проекти.

 Ідея Європейського конкурсу, прототипом якого є Національний конкурс "Модернізація року та будівництво ХХІ століття", який розвивається вже протягом 24 років, полягає у сприянні та підтримці заходів щодо порятунку будівель та споруд національної та європейської спадщини, а також сприяння модернізації, реконструкції, розширенню об'єктів, обладнання та ін., а також будівництво нових засобів для функціональних та естетичних ефектів. Конкурс «Європейська нагорода» спрямований на вибір та нагородження будівельних проектів, виконаних за останні три роки, які відрізняються своїми особливими якостями.

 598 об'єктів та 1794 учасники (установ та компаній) з таких країн, як Польща, Україна, Словаччина, Чехія, Білорусь, Словенія та Казахстан взяли участь в останньому III випуску "Європейської нагороди" та польському -  "Модернізації року та будівництві 21 століття".

www.europeanaward.eu

Об'єкти та їх творців оцінювало Міжнародне журі, яке складалося з авторитетів у галузі архітектури - професорів, інженерів та архітекторів з Польщі, України та Словаччини.  Ми раді оголосити про успіхи України.  Минулого року місту Одеса за реконструкцію сходів Потьомкіна присвоєно титул «Європейська нагорода » у категорії «Громадські установи».  Цього року у фіналі взяли участь 5 українських об'єктів.  Троє з них отримали головний приз конкурсу - Золоту статуетку: ЦНАП у Харкові, греко-католицька церква Св. Ольги та Володимира в м. Ходорові (Львівська область) та реконструкція набережної Чорного моря в с. Крижанівка (Одеська область).

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше